Dobré maso a uzeniny nepotřebují umělé přísady, barviva ani dochucovadla

ReznictviStiborek_0118

Dobrou recepturu, která se dědí v rodinném řeznictví a uzenářství, zákazníci ocení. Recepty na tradiční Frenštátské výrobky jsou rodinným tajemstvím již čtyři generace a jejich obliba stále roste. Tradiční poctivá výroba z kvalitního, čerstvého masa a bez použití jakýchkoli umělých přísad, barviv nebo dochucovadel je bezesporu hlavním důvodem, proč jsou Frenštátské pochoutky mezi lidmi tak oblíbené a proč se pro ně do řeznictví v Novém Jičíně a ve Frenštátě p. R. stále vrací.

„Dáváme si záležet na tom, aby naše práce byla odváděna skutečně poctivě. Věříme, že stoprocentní kvalitu našich řeznických a uzenářských výrobků lidé poznají a také ji ocení,“ vysvětluje Miroslav Stiborek, třetí z řeznické generace Stiborků.

Paní Ludmila, která se do řeznictví v Novém Jičíně pravidelně vrací na své oblíbené Frenštátské točence, uzená žebra, panenskou pečeni a Frenštátské klobásy, oceňuje výrobky z Řeznictví a uzenářství Stiborek a syn následovně:

„Mám své oblíbené výrobky, pro které do řeznictví na náměstí vždycky ráda zajdu. Hlavně když čekám nějakou návštěvu. To je pro mě prostě jistota, že koupím poctivé výrobky z kvalitního masa. A taky že samotné maso, jako třeba vepřová plec, krůtí řízky nebo sekaná, kterou často kupuju, budou čerstvé a neošizené. A to je pro mě hodně důležité.“

Bezkonkurenční kvalita a čerstvost masa a uzenářských výrobků je jediný způsob, jak si zachovat důvěru svých zákazníků. Aby maso a uzeniny byly dobré a chutné, nepotřebují žádná barviva ani umělé přísady nebo dochudovadla.