Historie a tradice

Řeznictví Stiborek a syn je rodinná firma s dlouholetou tradicí. Skvělé receptury se v naší rodině dědí už třetí generaci. V kvalitě výrobků neděláme žádné kompromisy – používáme jen ty nejlepší a nejčerstvější suroviny, a proto se k nám naši zákazníci stále rádi vrací.

„V našem řeznictví se snoubí mnohaletá tradice s prvotřídní kvalitou zpracování surovin, které používáme. Veškeré maso na našich pultech prochází důkladnou kontrolou a je prvotřídní kvality. Bouráme a zpracováváme si ho sami, takže k zákazníkovi se dostává skutečně jen to nejlepší“, představuje rodinné řeznictví s tradičními recepturami majitel firmy Miroslav Stiborek.

Tradiční výrobky Řeznictví Stiborek a syn pro vás připravujeme na dvou místech:

Na obou těchto provozovnách najdete domácí, čerstvě vyuzené speciality i maso prvotřídní kvality. Všechny naše výrobky jsou poctivé, bez jakýchkoliv chemických přídavků, a samozřejmě také bezlepkové. A to vše za skvělé ceny!

Kvalitní a profesionální služby pro vás!

Kvalitní čerstvé maso zpracované podle těch nejosvědčenějších postupů dokáže vykouzlit kulinářský zážitek v každé domácnosti. Ochotně a profesionálně vám v našich řeznictvích pomůžeme s výběrem toho nejlepšího kuřecího, krůtího, vepřového, hovězího a dalších druhů masa, ze kterých jistě vykouzlíte ty nejlepší pochoutky.

Naše provozovny jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které nám pomáhají produkovat výrobky v té nejlepší kvalitě. Mezi naše spokojené odběratele patří hotely, restaurace, jídelny a další gastronomická zařízení.

Řeznictví Stiborek a syn v Novém Jičíně