Horní 210
744 01 Frenštát p. R.
Magazín
Naše provozní doba v období svátků

Máme pro vás otevřeno přes svátky... a tak se o vaše dobroty během svátků nemusíte bát. Těšíme se na vaši návštěvu.
Vyjádření ke kvalitě masa a masných výrobků v Řeznictví Stiborek a syn

Řeznictví Stiborek a syn působí v regionu frenštátska a novojičínska již řadu desítek let a uspokojuje poptávku po kvalitním, čerstvém mase i tradičních regionálních výrobcích. Mnoho spokojených klientů se do jeho provozoven opakovaně vrací a oceňuje tak skutečnost, že Řeznictví Stiborek a syn po celou dobu své existence vždy dbá na kvalitu a čerstvost svých produktů. V...
Zúčastnili jsme se soutěže O nejlepší valašskou klobásku a O nejlepší valašskou tlačenku

V sobotu 11. února 2012 se v Dřevěném městečku v areálu Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm konal již 15. ročník soutěže "O nejlepší valašskou klobásku" a 5. ročník soutěže "O nejlepší valašskou tlačenku". Letos se této soutěže zúčastnilo i naše Řeznictví Stiborek a syn. Mile nás potěšilo, že se u našeho stánku stále tvořila fronta...
Hovězí maso na mnoho způsobů – infografika, která vás inspiruje

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Je důležitým zdrojem plnohodnotných bílkovin, je bohaté na železo a vitamíny B1 a B2. Připravili jsme pro vás užitečné informace, které vám mohou pomoci s výběrem správného druhu hovězího masa, při zpracovávání jednotlivých pokrmů, nebo vám třeba pomohou k inspiraci ve vaření. Infografiku si můžete stáhnout...
Vepřové maso na mnoho způsobů – infografika, která vás inspiruje

Vepřové maso je jemně vláknité, růžové až světle červené a má osobitou lahodnou vůni. Patří v české kuchyni k nejoblíbenějším pro svou chutnost, jemnost, křehkost a rychlou tepelnou úpravu. Připravili jsme pro vás užitečné informace, které vám mohou pomoci s výběrem správného druhu vepřového masa, při vymýšlení zpracování jednotlivých typů masa, nebo...
Řeznictví Miroslav Stiborek a syn spojuje síly s Plus Design & Marketing v komunikaci se zákazníky

Tradiční domácí receptura na masové pochoutky, lahodné frenštátské výrobky a tři generace řezníků jsou hlavními atributy a stabilními základy rodinného Řeznictví a uzenářství Stiborek a syn, které působí v Novém Jičíně a ve Frenštátě p. R. Tato významná regionální společnost s dlouholetou tradicí navázala na dlouhodobou spolupráci s marketingovou agenturou Plus...
Tip na skvělý a jednoduchý oběd: Frenštátská uzená krkovice s bramborovou kaší a cibulkou

Hledáte recept na chutný oběd s jednoduchou a rychlou přípravou? Jeden takový pro vás máme. Vyzkoušejte naši Frenštátskou uzenou krkovici a připravte si jednoduchý, chutný a šťavnatý oběd. Vařená Frenštátská uzená krkovice s bramborovou kaší Frenštátskou uzenou krkovici (v kuse, neporcovanou) povařte přibližně 1 hodinu v osolené vodě. Připravte si bramborovou...
Bezlepkové výrobky v Řeznictví Stiborek a syn

Pro všechny naše zákazníky, kteří trpí onemocněním celiakální sprue a jsou nuceni dodržovat bezlepkovou dietu, máme výbornou zprávu. V Řeznictví a uzenářství Stiborek a syn nabízíme bezlepkové výrobky, které splňují dietní pravidla pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Bezlepkové výrobky neobsahují bílkovinný komplex obsažený v povrchní části obilných zrn, tedy...
Dobré maso a uzeniny nepotřebují umělé přísady, barviva ani dochucovadla

Dobrou recepturu, která se dědí v rodinném řeznictví a uzenářství, zákazníci ocení. Recepty na tradiční Frenštátské výrobky jsou rodinným tajemstvím již čtyři generace a jejich obliba stále roste. Tradiční poctivá výroba z kvalitního, čerstvého masa a bez použití jakýchkoli umělých přísad, barviv nebo dochucovadel je bezesporu hlavním důvodem, proč jsou Frenštátské...
Řeznictví a uzenářství Stiborek redesignovalo webové stránky. Zákazníci se dozví více

Řeznictví a uzenářství M. Stiborek a syn, které již po čtyři generace poskytuje řeznické a uzenářské služby na frenštátsku a novojičínsku, představuje od listopadu 2011 nové internetové stránky. Redesign se nese především ve znamení rozšíření informací, které se díky webové prezentaci zákazníci dozví. Tipy na přípravu Frenštátských masových pochoutek Web...